lauantai 1. kesäkuuta 2013

Idols ja Vain elämää

Viime postauksen jälkeen on juhlittu  Warnerin kevätjuhlia, oltu kuvauksissa ja tiedotettu mielenkiintoiseista uutisista.

Jos näin tapahtumarikkaita viikkoja olisi useinkin niin en tiedä miten kävisi :) Jos kesäkuun vikalla viikolla rauhottuisi sitten..

Eli osa varmaan tietääkin jo, että Anna Abreu on parhaillaan Vain elämää -ohjelman kuvauksissa joka tulee ulos syksyllä Neloselta. Anna tulee laulamaan ensimmäistä kertaa suomeksi ja täytyy kyllä sanoa, että ne biisit kuulosti aivan mahtavilta. Siellä on hyvin pitkät päivät käynnissä ja Annan kuulumisia voi seurata Instagramissa nimellä annaeira.

Toinen iso uutinen on, että Sini Sabotage on tulevan Idols-kauden uusi tuomari. Ollaan juostu kuvauksissa ja tiedotustilaisuuksissa viime päivät. Kaikki on mennyt oikein loistavasti ja kaikilla tuomareilla (Jussi69, Lauri Ylänen ja Jone Nikula) näyttää kemiat hyvin toimivan. Ensi viikolla vielä yksi tiedotustilaisuus ja sitten ohjelman kuvaukset alkaa syskyllä.

Sini on tehnyt paljon haastatteluja viime aikoina ja seuraavaksi on tiedossa keikkoja ja albumin viimeistelyä, joka julkaistaan syksyllä. Levikset repee on kolmatta viikkoa Spotifyn kuunnelluin kappale ja sinkkulistan ykkönen. Siitä oon superiloinen!!

Oon tällä viikolla buukkaillu Tuomakselle haastatteluja sillä Sano vaan Tuomas -albumi julkaistaan 7.6. Osa haastatteluista tehtiinkin jo toissa viikolla, mutta nyt on tiedossa Aamu tv:tä ja radiovierailuja. Viime lauantain KidSing-veto meni hyvin ja ensi viikon pe juhlitaan levyjulkkareita LeBonkissa.

Kohta lähden hakeman muutamia kuvausrekvisiittoja sillä ensi viikolla kuvataan PistePisteen promokuvat, Tuulin promokuvat, PistePisteen musavideo ja Toni-Marie Iommin promokuvat.

Idols promokuvaukset

Idols pressi

Sini haastattelussa

JVG, Mäk Gälis, Sini Sabotage aka PME records Tavastialla

Tuomas Kauhanen ja Mikko Björk KidSing -ohjelman kuvauksissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti