lauantai 18. toukokuuta 2013

Listaykköset

Viimeksi kirjoitin Sini Sabotagen tulevasta esiintymisestä Pakko tanssia -ohjelmassa. Veto on takana ja se meni oikein mainiosti! Paljon on tapahtunut Sinille viime viikkoina ja lisää uusia hienoja asioita tulee joka viikko. Kaikki lehdet on ihan innoissaan Sinistä ja tää kuukausi menee haastatteluja tehden.
Levikset repee on myös vallannut koko Suomen ja biisi on ollu iTunesin ykkösenä jo pari viikkoa.
Eilen Sini teki ekan keikan Mikael Gabrielin lämppärinä ja oli hieno nähdä miten innoissaan yleisö oli. Very proud! Kannattaa muuten käydä ostamassa uusin Cosmopolitan ja MeNaiset, niistä löytyy Sinin haastattelut!

Toinen artisti, jolla on mennyt kivasti viime viikkoina on Tuomas Kauhanen. Enkeli-biisi on  parhaillaan Spotifyn kuunnelluin kappale!! Kappaleesta on tulossa mörssäribiisi ja promo on lähtenyt käyntiin sillä Tuomaksen levy julkaistaan 7.6.
Tuomas on tehnyt viime päivät haastatteluja useisiin lehtiin ja ensi viikolla on esiintyminen Kidsing-ohjelman finaalissa! Ensi viikolla treenataan sitä ja tehdään lisää haastatteluja.

Ensi viikko tulee olemaan yksi kiireisimmistä vähään aikaan sillä se sisältää mm. Anna Abreun promokuvaukset, Sinin pressikuvaukset, Firman kevätjuhlat, Tuomaksen vedon Kidsingissä, kuusi haastattelua ja palavereja. Sunnuntaina katsotaan kuinka kiekoilla käyn :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti