sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Kuvia New Yorkista

Pääsin New Yorkiin neljä päivää myöhässä eli torstaina. Olin aika poikki alkuviikon lentosekoiluista ja uusien lentojen metsästyksestä, joten ekana päivänä menin lähes suoraan nukkumaan. Perjantaina olikin sitten Uusi vuosi ja aamusta lähettiin metsästään asua, koska laukku on edelleen kateissa. Asua ei löydetty, mutta Manhattanin kaduilla oli kiva kävellä viiden vuoden tauon jälkeen. Ystävä oli saanut kutsun Uuden vuoden bileisiin Brooklyniin upeaan loft-asuntoon. Kemuissa oli paljon muoti-bloggareita, stylisteja, mainosalan jengiä ja valokuvaajia upeine asuineen. Minä taas lenkkareissa. Oli kiva nähdä paikalliset "kotibileet", joissa soi erittäin asiallinen musiikki.
Nukuin pari ekaa yötä Astoriassa Queensissa ystävän luona. Seutu on oikein lämminhenkistä ja kodikasta. Loppumatkan majailen Dumbossa Brooklynissa, joka on etenkin taiteilijoiden suosima  paikka. Täällä on vanhat tehtaat laitettu asumiskuntoon ja jätetty tahalleen karu jälki asuntoihin. Eli täysin erilainen paikka kuin Astoria. Asunto on suoraan Brooklyn Bridgen alla ja näkymät ovat aivan sairaan upeet. Niistä kuvia myöhemmin. Tänään tutustun lähikulmiin ja sillan toisella puolella olevaan Downtowniin. Saattaa olla, että ensi viikolla käydään tutustumassa New Jerseyn omakotitalo-alueeseen ja siellä sijaitseviin ostoskeskuksiin. Eli taas täysin eri tunnelmiin. Harmi, että kamera on laukussa ja joutuu napsimaan iPhonella kuvia.

Jossain Brooklynissa metroasemalla bileporukan kanssa klo 03.00. Kiran asustelee New Jerseyssa ja saatamme käydä hänen luona

Majapaikka Astoriassa


Bileet parhaimmillaan

Matkalla bileisiin. Joulu on vielä täällä

Asunto ennen ihmisarmeijaa

Loft-asunnon rappukäytävä

Brooklynin kaduilla kohti bileitä

Manhattanin maisemia

Tähän aikaan oli vielä Time Squarella väljää

Sephorassa jaettu hattu sopi oikein hyvin käsilaukuksi

Astoria


Tätä kaveria kaipaan Dumbon asunnossa

Manhattan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti