maanantai 22. heinäkuuta 2013

San Diego - Santa Monica - Venice Beach - Hollywood

Loma jatkuu ja tällä hetkellä siitä nautitaan Hollywoodissa. Espanjan loma meni e-rittäin iiseissä tunnelmissa ja täällä taas ollaan hälinän keskellä. 
Tän matkan pituus on karvan verran vajaat 3 viikkoa ja yksin otin ja lähdin. 
On ollut niin huippua, että tästä toipuminen vie taas hetken.
Liput ostin aika viime hetkellä ja koko majotus/auto-shown niputin kasaan viime metreillä.
Yöpaikat varasin airbnb:n kautta ja kaikki on menny sen suhteen mainiosti ja halvasti. 

Ekan viikon olin San Diegossa Pacific beachilla ja suosittelen sitä lämpimästi. Aivan ihana paikka ja meinasin jäädä sinne koko lomaksi. Kaikki surffaa ja meno on rentoa. Ihania rantoja, mutta myös paljon shopattavaa. Auto on must! Liikenne vähän jännitti etukäteen, mutta San Diegossa oli hyvä treenata motareilla ajoa. Hyviä ostoskeskuksia, vanhakaupunki, downtown, biletystä ja rannat rannat rannat!!
Mua ei nähtävyydet niin paljon kiinnosta joten lähinnä otin aurinkoa :)

San Diegosta suuntasin Santa Monicaan ja pikku alkushokki oli tulla kaiken häslän keskelle. Diego on niin rento, kun taas Santa Monica/Venice Beach on täynnä hässäkkää ja friikkejä. Sain hostilta pyörän jolla kruisailin ympäriinsä. Rantaviivaa riittää ja surffausmahdollisuudet on rajattomat.
Asuin 7th streetillä ja koska täällä etäisyydet on mielipuolisia niin ilman pyörää en menisi tosta kauemmaksi asumaan.
Santa Monicassa/Venicellä on rantojen lisäksi hyvät shoppailut, raflat ja kahvilat joista saa luomusafkaa!

Kolmannen majotuksen buukkasin täältä Los Felizistä, joka on näiden mukaan hipsteralue (en nyt itse kuvailis niin), joka on turvallinen ja nasta alue. Lähellä Hollywoodia ja kaikkea turistihommaa. Taas jälleen ahdisti, kun piti vaihtaa paikkaa. Mutta päivän vietettyä täällä aloin jo diggailemaan. Santa Monicassa jouduin ostamaan pitkähihaisia vaatteita sillä illat on viileitä. Täällä taas on melkein 5 astetta lämpimämpää.
Kävin eilen Beverly Hilssissä Beverly Centerissä ja The Grovessa (ostareita) ja Melrose Avenuella mm. kirppiksellä (joka su klo 18 saakka ja kaks doltsuu sisään). 
Tänään kävin frendin kanssa aamupalalla Hollywood Bulevardin dinerissa (siinä walk of famen vieressä) ja sen jälkeen menin Roosevelt hotellin uima-altaalle. Siellä saa hengaa kunhan ostelee 25 taalan edestä juomia/ruokaa. 
Täältä on matkaa Santa Monicaan 30-45 min riippuen ruuhkista, joten on kiva kun lähettyvillä on toi hotelli.

Auton vuokrasin netistä ja noudin sen lentokentältä. Kaikki meni smoothisti sen suhteen ja tosiaan liikennettä ei kandee pelätä. Gps on must!!

Muutamat ihmetteli kuinka lähin yksin matkaan, mutta täällä ei kyllä oo yhtään yksinäinen. Jo heti ekasta lennosta lähtien tuli jengi juttelee ja sama meno on jatkunu tähän päivään saakka. Mun kaikkii hostit on ollu todella mukavia ja kuskannu mua kans ympäriinsä. 
Ja se on tosiaan totta, että kaikki on täällä "näyttelijöitä/muusikkoja/laulajia/käsikirjottajia" etc, mutta oikeesti on rafloissa duuneissa 6krt viikossa. Mutta niiden tarinoita on hauska kuunnella :)

Kiteytetty: jos haluat biitsiä niin San Diego tai Santa Monica/Venice. Kaupunkia ja turistihommia Hollywood. Ei kannata kauheesti paikkoja hamstraa kerralla ettei mee ruuhkissa istumiseks loma. Tääl on niin paljon nähtävää joka paikassa, että useamman visiitin vaatii.
Ens kerralla sitten Las Vegas ja Frisco, ehkä :)San Diego 


San Diego


Venice Beach


Venice


Beverly Hills, Hollywood, Los Feliz


Roosevelt Hotelli


Sitä sun tätä

1 kommentti:

  1. Todistukseni siitä, kuinka minusta tuli Illuminatin jäsen. Haluan tuntea ihmisiä, jotka haluavat liittyä suureen Illuminatiin suurena Illuminatin jäsenenä ja haluavat minun olevan suuri jäsen. Hänen nimensä on Lord Felix Morgan. Auta minua saamaan elämäni takaisin kuolemanvaiheen jälkeen. Julkaistu noin 5 vuoden ja kuuden kuukauden kuluttua. Sen jälkeen kun niin monet Illuminatin jäsenet ovat pettäneet hänet. Vuosien mittaan olin toivoton ja taloudellisesti maassa. Mutta eräänä päivänä selaillessani Internetiä törmäsin suuren Illuminati-jäsenen Lord Felix Morganin viestiin ja sanoi, että jos olet yksi suurista Illuminati-jäsenistä, voit olla kuuluisa, rikas ja menestyvä elämässä. Otin häneen yhteyttä ja selitin hänelle kaiken, ja hän suositteli minulle käytettyä äänitystä ja maksoin isolle jäsenelle aloittaakseen ja minut esiteltiin Illuminati World Orderiin. Sen jälkeen he antoivat minulle kaikki ohjeet ja ilmoittivat minulle, että vihkimisen jälkeen uudet jäsenet palkitaan $ 1 000 000 käteisellä. Lordi Felix Morganin avulla. Olin täysin vihitty Illuminatin täysjäseneksi. Jos olet sitä mieltä, että olet joskus yrittänyt huijaria tai olet, on minun tehtäväni auttaa sinua osallistumaan. Kokeile sitten Lord Morgania. Tämä on paras mahdollisuutesi tulla sellaiseksi, mitä haluat tulevassa elämässäsi. Ota häneen yhteyttä WhatsAppilla +2348055459757 tai sähköpostitse: Illuminatiofficial565@gmail.com

    VastaaPoista