torstai 23. kesäkuuta 2011

Reissu ohi!

Mun Euroopan rundi on ohi ja täällä on aika väsynyt tyttö, mutta olipahan hauska ja työntäyteinen reissu!
Lähdin ystävien kanssa laivalla maanantaina kohti Tallinnaa ja perillä käytiin keikkajärkkärien kanssa syömässä ja juttelemassa keikkaan liittyvistä asioista. Ilta sisälsi myös aika monta meilinvaihtoa meidän jenkkitoimiston ja tour managerin kanssa.  Seuraavana aamuna lähdin hotellille tsekkailemaan missä haastikset voisi tehdä ja tinkasin siinä samalla sitten tilan vuokrasta. Yleensä saadaan tehdä haastattelut for free, koska hotellista on anyway ostettu huoneita. No mutta, sain tilan ja laitoin kaikille infot missä haastikset tehdään ja missä nähdään. Muutaman tunnin päästä tavattiin toimittajien ja tour managerin kanssa hotellilla ja siirryttiin tekemään haastatteluja. Jared pystyi tekemään vain kaksi haastattelua sillä hän oli todella kipeä. Ääntä ei lähtenyt ja kurkku ilmeisesti tulessa. Mä hoidin Shannonin ja Tomon kanssa parin tunnin verran haastiksia ja kundit oli todella iloisella tuulella. Ollaan nähty bändin ja taustatiimin kanssa jo viisi kertaa niin läppäkin alkaa olla ihan luontevaa. Kaikkineen näihin haastatteluihin meni joku viisi tuntia sillä ne sisältää aina kaikkea viime hetken säätöä. Kuten nytkin, kun hotellille ilmaantui yhtäkkiä Latviasta toimittajia. Näissä maissa asiat hoidetaan hieman eri lailla :)
Haastatteluiden jälkeen suuntasin syömään ja vaihtamaan vaatteita ja siitä sitten keikkapaikalle. Konsertti pidettiin Laululavalla ja täytyy sanoa, että paikka oli aivan mieletön! Bändikin kehui jälkikäteen lavaa ja katsomoa.
Keikkapaikalla ohjeistin valo-ja videokuvaajia, jotka nappasi kolmen ekan biisin aikana kuvia. Tämän jälkeen mun hommat oli hoidettu. Alkuun mietin, että onko minulla enää mitään nähtävää sillä oon nähny saman kiertueen jo kaksi kertaa aiemmin, mutta huh heijaa mikä keikka. Jared ja bändi on oli ihan liekeissä ja yleisö oli ihan super mahtava. Bändi heitti useamman biisin akkaristi ja otti yleisön hyvin haltuun. Keikan jälkeen kävin moikkaamassa bändiä ja kiittämässä keikasta. He olivat ihan fiiliksissä itsekkin ja kävivät iloisin mielin moikkaamassa faneja.
Muutamien tunnin yöunien jälkeen lähdin lentokentälle ja kohti Tukholmaa. Laskeuduttani törmäsin tanskalaiseen duunikaveriini ja suunnattiin yhdessä junalla kohti meidän toimistoa. Oli kiva jutella rauhassa ja vaihtaa kuulumisia. Meillä oli Tukholmassa siis David Guettan plännäystä ja porukkaa Suomen ja Tanskan lisäksi Norjasta, Ruotsista ja Enkuista. Me nähdään aika usein mikä on hyvä asia ja meidän Nordic-tiimiläiset on kivoja ja hauskoja tyyppejä. Siellä ideat sinkosi ja palaveerattiin kahdeksan tunnin ajan. Sitten lähdin kohti lentokenttää ja kotia. Iloinen asia lennon aikana oli nettiyhteys! Sain luettua meilit ja facebookattua, tuntui erikoiselta :)
Nyt pari päivää mökkeilyä ja sitten Tampereelle Pitkä Kuuma Kesä -ohjelman kuvauksiin Haloo Helsingin kanssa.

Jared goes Hugo Boss

Shannon ja Tomo + toimittajan kanssa fanikuva

Näkymä meidän yöpaikan parvekkeelta

Näitä kuvaajia ohjeistin ja "valvoin"

Jared

Huikee sushipaikka Tallinnassa

Mums, lähti hieman käsistä ruoan määrä

Ja sitten david Guetta plännäystä

Netti toimi lennolla!!
Ja tässä vielä Latvian tv haastattelemassa poikia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti