sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Viimeinen viikko

Mulla alkaa huomenna viimeinen viikko duunipaikalla. Perjantaina otan koneen alle ja suuntaan pariksi viikoksi kohti Thaimaata aivojentyhjennysmatkalle. Kun palaan kotiin niin aloitan duunit toisessa levy-yhtiössä!!! Olen siis irtisanoutunut tämän viikon tiistaina ja tää on ollut yksi vaikeimmista viikoista ever. Kaikki tunteet mitä vaan voi tuntea on käyty läpi. Kahdeksaan vuoteen kuuluu tooodella paljon muistoja ja mahtavia hetkiä. Mm. kaikki ihanat artistit ja työkaverit <3!
Tippa linsissä oon soitellu artisteille ja jutellu asiasta työkavereiden kanssa. Huh, tulee vieläkin tunteet pintaan. Mutta samaan aikaan oon superinnoissani suuntaamassa kohti uutta ja tutustumassa uusiin duunikavereihin ja artisteihin.
Seuraava viikko menee onneksi vielä Elokuun matkassa sillä huomenna tehdään koko päivä haastatteluja, tiistaina kuvataan musavideo ja keskiviikkona Cityhumppaillaan kuudennella linjalla. Kyseisen bändin kanssa on hommat sujunut niin mielettömän hyvin, että on ollut aika haikee fiilis jättää projekti toisen käsiin. Ja eilen, kun sattumalta kävin Arabian kauppakeskuksessa kaupassa niin Haloo Helsinki! oli siellä keikalla. Siinä sitten hyräilin Maailman toisella puolen -biisiä ja muistelin kulunutta vuotta, joka on ollut myös HH!täyteinen. Onneksi nähdään bändin kanssa vielä torstaina ja jutellaan vielä kunnolla.
Monta ihanaa artistia ja bändiä jää, mutta paljon uutta tulee tilalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti