keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Kultaa Australiasta

Noniin, saatiin Australiasta meiliä ja siinä esiteltiin 360-niminen räppäri. Rakkautta ensikuulemalta. Matt "360" Colwell on 25-v, kotoisin Melbournesta, kolunnu läpi räppibattlet ja julkaissut omakustanteita. Mattin biisejä on noteerattu hyvin vuosien varrella, mutta todellinen läpimurto tapahtu uusimmalla Falling & Flying -albumilla. Se on myynyt Australiassa kultaa ja Boys Like You -sinkku tuplaplatinaa.
Tää biisi on ihan killeri! 360 Facebookissa!
4 kommenttia:

 1. moikka=)

  missä oot opiskellu nuorempana, ja mitä opiskelit? mietin vaan, että onko sulla ns. koulutusta musiikki/kulttuuri/viestinä alalta ollenkaan? en kerenny nytte selailemaan koko blogia alkuun asti, ni sori jos oot jo vastannu tähän kysymykseen.

  kiitos vastauksesta.

  t. tulevaisuuttaan pohdiskeleva abi :D

  VastaaPoista
 2. Moikka Leena,

  tässä vanha blogitesti siitä miten päädyin levy-yhtiöön: http://myrealnameismusic.blogspot.com/2010/12/miten-paadyin-levy-yhtioon.html

  Itse olen tosiaan opiskellut Omniassa Espoossa(hakuu taitaa olla käynnissä viihdepalveluiden avainhenkilö -linjalle. Meillä on ollut harjoittelijoina ja työntekijöinä myös tradenomeja, kulttuurituottajia ja medianomeja.

  Terkuin Inka

  VastaaPoista
 3. ymmärsinkö oikein siis, että pidit välivuoden lukion jälkeen? minkä takia? ittellä kans vähän hakusessa, että matkailu vaiko kulttuuri/viestintä. mitä opiskelut matkailun saralta, ja miks lopetit?

  entä koitko niinku mtn semmosta voisko sanoa "noloa" tms tunnetta, et ku haet noihin perustutkintoihin, etkä esim. amkiin:D

  sori että paljon tämmösiä peruskysymyksiä, mut tuntuu et aika samanlainen kaava meillä elämässä sillain ollu, tai on8D

  VastaaPoista
 4. Moikka,

  juu pidin ja aika monta välivuotta :)Ja syystä siis etten tienny mitä alkaisin opiskelemaan. Olin nuo välivuodet duunissa ja reissasin. Taisin opiskella hetken matkailutuottamista jos muista oikein. Lopetin koska odotukset opiskelun suhteen eivät täyttyneet.

  En kokenut mitään noloa tunnetta vaan lähinnä ihmettelin miten koulukaverini tiesivät jo 17-19 vuotiaina mitä elämältään haluavat. Itse halusin nähdä maailmaa ja saada kokemuksia elämästä.

  Älä siis ole huolissasi jos et vielä tiedä mitä teet. Mulla ainakin on tullut ikimuistoisimmat hetket, kun mm. opettelin arkea Itävallassa, makoilin Balilla rannoilla, kiersin tanssikisoissa/fudisturnauksissa ja kun vietettiin huoletonta elämää kavereiden kanssa Kreikan lomakohteissa.

  Vaikka kaikilla muilla oli jo selvät sävelet ja itse viettelin välivuosia niin oli mulla silti ihan luottavainen olo tulevaisuuden suhteen. Oon tosi onnellinen, että tein juuri niinkuin tein enkä niin kuin mitä multa "odotettiin".

  Inka :)

  VastaaPoista