perjantai 2. maaliskuuta 2012

Nollasta sataan

TGIF! Yksi erikoisimmista viikoista takana. Tällä viikolla kaikki mahdolliset tunteet on käyty läpi ja nyt oon aika valmis tähän weekendiin.
Alkuviikko alkoi hyvin loistavilla uutisilla radiorintamalta, kun Guettan, Elokuun ja Haloo Helsingin sinkut jatkoivat Suomen soiteuimpina radiokappaleina. Tiistaina selvisi, että Elokuu jatkaa edelleen Spotifyn ykkösenä ja se jos jokin lämmitti mieltä. No sitten ollaankin koko viikko väännetty Elokuun tulevan albumin kannen kanssa. Ollaan kannen dediksestä jo aivanliianpaljon jäljessä ja mulla alkaa kohta kasvaa harmaita hiuksia. Varsinkin ku seuraavan sinkun kansikin piti olla jo valmis.
Muuten tällä viikolla on tullut juostua palavereissa ja ihan onnistuneissa sellaisissa. Hyvää plania saatiin aikaiseksi David Guettan seuraavasta puolesta vuodesta ja tanskalaisen Christopherin ensimmäisestä Suomen vierailuista.Viikon aikana kerettiin käydä vähän kouluttautumassakin ja se oli tosi inspiroivaa. No pommi tippui loppuviikosta kun selvisi, että meitä on tästä lähtien yksi työntekijä vähemmän. Nyt sitten sulatellaan tätä uutista hetki ja aletaan miettimään miten hommat jaetaan. Huonompaa hetkeä ei olisi voinut olla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti