torstai 3. marraskuuta 2011

Näinkin voi käydä

Me ollaan Norjan, Ruotsin ja Tanskan kanssa oltu järjestämässä Pohjoismaiden omaa Coldplay levyjulkkarikeikkaa Osloon huomiselle perjantaille. Me ollaan oltu siitä ihan sairaan innoissaan sillä me ei valitettavasti olla aina iha prio maita näin isoille bändeille. Päätettiin kuitenkin, että tää on niin hyvä idea, että viedään se loppuuna asti ja pidetään huoli, että saadaan keikka onnistumaan. Useiden satojen meilien ja vakuutteluiden jälkeen keikka varmistettiin.

Konserttiin ei ole voinut ostaa lippuja vaan kyseessä on hyvin intiimi keikka, joka taltioitaisiin jokaiselle maalle tv:tä varten. Keikalle on siis voinut vain voittaa tai saada liput. Meillä on esimerkiksi ollut kisa Voicella, jossa kahdeksan kuuntelijaa on voittanut lennot ja liput keikalle. Sama idea on ollut joka maalla ja jokainen on ollut lähettämässä useita kymmeniä henkilöitä kyseiselle keikalle. Mun duunikaveri on ollut tästä vastuussa ja hoitaa siis Coldplayn promoa Suomessa. Se lensi tänään koulutukseen Amsterdamiin ja sieltä suoraan Osloon.

Tai siis piti lentää Osloon. Tänään tuli meinaa meili, jossa ilmoitettiin Oslon keikan peruuntuneen sairastapauksen vuoksi!! Tuli niin paha mieli bändin ja duunikavereiden puolesta. Kun meili napsahti niin kaikki huudahti vuorotellen EEEEIIH!! ja sama reaktio oli varmasti Norjan, Ruotsin ja Tanskan toimistoissa. Takki voi olla aika tyhjä osalla varsinkin, kun on joutunut soittamaan kaikki sadat tyypit läpi ja peruuttaa lentoliput, hotellit, tv-ryhmän, keikkapaikan etc. No näitä sattuu ja niille ei voi yhtään mitään. Toivottavasti bändi paranee pian ja pääsee takas hommiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti