torstai 17. marraskuuta 2011

Minkälainen minä olen

Eilen oltiin meidän markkoinointitiimin kanssa valmennuksessa koko päivä ja agendalla oli erilaisia asioita. Teimme viikko sitten kyselyn, jonka perusteella meistä luotiin profiilit ja tämän lisäksi valmentaja oli käynyt kyselemässä yhteistyökumppaneilta kuinka yhteistyö meidän kanssa sujuu. Kysely profiilia varten oli ajoittain hankala (piti valita erilaisia adjektiiveja, jotka kuvaavat minua eniten ja vähiten) ja niitä tuloksia jännitimme eniten.
Koska olemme malttamattomia niin halusimme tietenkin, että ekana käydään meidän profiilit läpi. Ja ne kyllä osui niin oikeaan. Sellasia kiljahduksia ja hermostunutta naurua ei ole hetkeen kuulunut, kun luimme niitä läpi :) Me ollaan kaikki hyvin johtajatyyppisiä ja innostuneita eli se oli meissä samaa. Minä olen sosiaalinen, luon suurta verkostoa enkä pidä monimutkaisista suhteista ja työkaverini on tuloshakuisia, yksityikohtaisempia, rohkeita ja huolelllisia.
Näitä profiileja pitäisi luoda kaikille! Ja me teimme siis nämä sitä varten, että tiedämme minkälaisia olemme ennen kaikkea itse ja miten meidän tulee käyttäytyä eri tilanteissa, kun vastassa on täysin eriluonteinen henkilö. Kuten esim. juuri nämä meidän yhteistyökumppanit, joita haastateltiin ja jotka ovat kaikki hyvin erilaisia keskenään. Saamamme palaute oli pääsääntöisesti positiivista, mutta tosi hyviä asioita tuli esille ja niihin kiinnitämme ehdottomasti huomiota.  On todella hyvä katsoa peiliin ja kuulla toisten ajatuksia ja toiveita.
Suosittelen lämpimästi näitä valmennuksia ja meillä oli siis käytössä DISC-arviointi.


Näissä maisemissa meitä valmennettiin

No okei sisätiloissa siis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti