keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Who´s that girl?

Mulla on erikoinen suhde Rihannaan. Ihastuin siihen heti Pon De Replay -sinkun myötä ja kuuntelin sitä debyyttialbumia aika paljon. Erityisesti tohon videoon tehty pyöräilykoerografia oli huikee! Sitten tuli uusi levy ja SOS-sinkut sun muut, jotka oli ok muttei nyt mun tajuntaa räjäyttäny. Näitä seurasi Umbrella, joka on nyt on tietenkin yksi hienompia kappaleita ikinä!! Muutenhan levyltä irtosi klubibiisejä jotka osa oli vähän hengettömiä. Sitten Rihanna tulikin Suomeen keikalle ja pakkohan sinne oli mennä. No olisi pitänyt jättää keikka väliin. Se oli yhtä myötähäpeää ja noloa esitystä minuutista toiseen. Tuntui kuin olisin katsonut pikkusiskoni pehmopornoa lavalla ja olen yrittänyt pyyhkiä näkyä verkkokalvoiltani siitä lähtien pois. Ei siis niin, että Rihannassa ja siskossani olisi mitään yhteistä, mutta nuori tyttö puettuna yliampuviin pvc-alusasuihin... Joo Rihanna oli juuri aikuistumassa, mutta still. Mulla meni kaikki biisit ohi, ku mietin niitä vaatteita. Ne ei liittyny mitenkään musatyyliin ja jos tarkotus oli olla seksikäs niin metsään meni. Ja siis mielestäni en kuitenkaan ole (vielä) vahakabinettiosastoa ja silti nolostuin hänen puolestaan. No mutta, sitten tämän levyn jälkeen tuli uusi ja vähän aggressiivisempi albumi, joka tietenkin syntyi noista kauheista vaimonhakkaajapoikaystäväkuvioista. Näitä ennen taisi olla myös jotain alastonkuvaa levinneenä nettiin. No mut siis tosi tummia videoita ja epäsopiva levykokonaisuus. Levyltä löytyi kuitenkin ehdoton helmi ja yksi Rihannan parhaita biisejä Rudeboy, joka tosiaan nosti Rihannan jälleen uudelle tasolle. Biisivalinta oli hyvä sillä meno oli ehkä vähän rajua kuin aikasemmilla sinkuilla. Rudeboy myös toi taas uuden seksikkään puolen ja nastyt sanotukset.
Tästä sitten päästiinkiin uuteen levyyn, joka ilahdutti mua suuresti! Se sisältää hyviä biisejä ja on jotenkin tasavahvempi ku edelliset platat. Eli ihastuminen palasi pienen välirikon jälkeen. Only Girl ja What´s My name -videolla vaatteita ei oo yhtään lisätty, mutta ne on kuitenkin hyvän maun rajoilla ja etenkin jälkimmäisessä on erittäin staili look. Eli nää ilahdutti mua ja ajattelin et nyt noi yliampuvat ja mauttomat (alus)vaatteet on jätetty ja on haettu enemmän sellasta tyyli-ikonimaista Rihannaa. No sitten tää uusi video julkastiin.
Ymmärrän joo, että tää on provosoiva ja alleviivaava, mutta jälleen huokaus.
Mun puolesta artisit voi olla vaikka alasti videoilla, jos haluavat, mutta homman pitää hoitaa tyylillä. Jotenkin vaan tässä Rihannan kohdalla mennään välillä niin pahasti metsään. Onneksi kuitenkin joskus onnistutaankin.

Siis eihän Rihanna ole ainoa, joka kokee tän aikuistumisen ja oman seksikkyyden löytämisen uran aikana. Britney, Christina, Miley Curys ja mitä näitä nyt on käyny saman läpi (kuitenkin ehkä vähän hillitymmin tai sitten mulla ei ole niihin näin henk.koht sidettä). Ja sit on tietenkin Lady Gaga, mutta se on vähän eri asia, koska sen tavaramerkki oli alusta asti rumat ja samaan aikaan muodikkaat alusvaatteet ja bodyhärpäkät. Ymmärrän erittäin hyvin, että artisti kasvaa ja löytää naisellisuuttaan uran aikana ja se on luonnollista, mutta jotenkin tässä Rihannan kohdalla mua välillä vaan tökkii joku. Uudet biisit on kuitenkin mahtavia se nyt on tietenkin tärkeintä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti