sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Viikko kuvina

Tää tyttö on aivan naatti kuluneesta viikosta. Nyt, kun on aikaa ajatella niin johan tässä olikin kaikenlaista :)

Alkuviikosta käytiin J. Karjalaisen kanssa Tampereella pitämässä albumin kuuntelusessio ja tehtiin siinä liuta haastattelujakin. Oli kiva aurinkoinen päivä ja artisti sai levystä loistavan vastaanoton.
Torstaina käytiin Jiin kanssa Emma Gaalan treeneissä ja tehtiin siinäkin samalla haastatteluja ja perjantaina olikin sitten itse esiintyminen. Yleisö otti Jukan paluun seisoen vastaan ja siinä ihan liikuttui, kun katseli ympärille kuinka kaikki oli haltioissaan esiintymisestä.

Muuten tällä viikolla ollaan JVG:n kanssa käyty tämän vuoden aikatauluja läpi ja ehkä jengi pääsee lähitulevaisuudessa jo kuulemaan uutta musaa. Perjantaina kuvattiin kundien kanssa dokkaria ja perjantaina jännitettiin Emma Gaalassa tuleeko vuoden biisi -palkinto. Tällä kertaa palkintoa ei tullut, mutta ilta oli hauska.
Lauantaina juhlat jatkuivat Vallillan teollisuusalueella, jonne kundit olivat järkänneet loistavat kemut. Loistavaa musiikkia ja paljon juhlatuulella olevia ihmisiä.

Huomenna on tiedossa radiorundi, jossa esittelen J. Karjalaisen uuden sinkun. Tärkeä päivä :) Muuten ensi viikon agendalla on pari musavideoo joiden leikkaus täytyy tsekkaa sekä presentaatioita.

J.Karjalainen Emma Gaalassa

Ville Adidaksella

Emma etkot meidän toimistolla Bongaa Kuningasidea

Lauantain juhliin oli tunkua

Dokkarihommia JVG:n kanssa

Jiin kanssa Emma Gaala treeneissäEi kommentteja:

Lähetä kommentti