sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Aikataulutusta

Viime kirjoituksen jälkeen on tapahtunut niin paljon, että en edes muista mitä kaikkea :) Kuvasin viime viikolla videoklipin, jossa sepostin teille viikon kuulumiset. Lataan sen heti blogiin, kun saan sen kännykästä jotenkin koneelle. Just nyt ei aivokapasiteetti riitä ratkomaan kyseistä mysteeriä :)

Ensi viikon duunit niputetaan neljään päivään ja siitä tulee mielenkiintoinen palapeli. Nyt jo alkaa olla päivät aivan tukossa ja to do -lista sen kuin kasvaa. Mulla on lähdössä noin neljä uutta sinkkua radioille ja niiden tiimoilta pitää tehdä paljon valmisteluja. Täytyy kirjottaa tiedotteita, järkkää promokuvaukset, videokuvaukset, sopia ensinäyttöjä ja soittoja etc. Osa on jo hyvin hallussa, mutta muutamalle pitää vielä tehdä kaikki edellä mainitut.

Ensi viikolla kuvataan ainakin yksi video ja toivottavasti saadaan yhden toisen videon finaaliversio. Sen  leikkauskesto on ollut pitkä ku nälkävuosi. Normaalisti ei voida mitenkään odottaa viikkotolkulla lopullista versiota, mutta onneksi oltiin ajoissa liikenteessä tällä kertaa.

Torstai-iltapäivästä vaihdan lomatunnelmaan ja jätän kaikki duuniasiat officelle...no yritän ainakin. Näen kavereita ja perhettä eli vietän laatuaikaa :) Huomasin myös, että tuttu tanssiope tulee Suomeen pääsiäiseksi ja pitää neljän päivän intensiivitanssikurssin. Miten täydellistä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti