sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Onnistunut viikko

Tämä viikko oli kaikin puolin onnistunut :)

Saiffan tanssitunnit lähti käyntiin ja pääsin maanantaina taas hip hop -tunneille. Aivan loistava tapa pitää kuntoa yllä ja unohtaa kaikki mitä päivän aikana on tapahtunut. Tunteja pitää ihana Anniina, jonka kanssa ollaan itse asiassa tehty töitä back in the days. Anniina toimi silloin erään artistini taustatanssijana :) Syksyllä testailin Popping-tunteja ja vaikka oon tanssinu kauan niin se oli mulle täysin uusi laji. Hauskaa ja haastavaa. Täytyy testailla tänäkin vuonna.

J. Karjalaisen kanssa tavattiin keskiviikkona ja torstaina ja soitettiin tulevaa albumia muutamalle yhteistyökumppanille. Palaute oli todella positiivista ja siitä tuli hyvä mieli molemmille. Vaikka levy tulee vasta maaliskuussa niin laitettiin se jo ennakkomyyntiin perjantaina. Kivasti nousi heti iTunesissa :)

Julkastiin perjantaina myös PistePisteen uusi Viljaa-sinkku. Tosi hyvää palautetta tuli radioilta ja YleX nappasi biisin soittolistalle. Huomenna tavataan PistePisteen kanssa musavideo-ohjaaja ja sovitaan videon kuvauspäivä.

Perjantaina näin mun entisiä työkavereita ja oli ihana vaihtaa kuulumisia ja muistella menneitä. Oltiin kaikki samaan aikaan töissä entisessä levy-yhtiössä ja ollaan edelleen kaikki samalla alalla. Kaksi heistä ovat laittaneet oman luovien alojen pr-toimiston pystyyn ja oon super onnellinen, että heidän firmalla on ollut menestyksekäs vuosi.

Tänään on selkeesti hyvä mieli ja kaikki on vaaleanpunaista :) Toivottavasti teille tulee yhtä hyvä viikko!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti