sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Pari muuttujaa

Tuulilla on ensimmäinen oma täyspitkä keikka 9.12. Espoon Sellosalissa ja ollaan järkkäilty treenejä koko esiintymispoppoon kanssa. Perjantaille sovittiin treenit Järvenpäähän, joka oli hyvä idea Kunnes lumimyrsky valtasi Suomen. Perjantai aamuna parin säädön jälkeen sovittiin treenit meidän toimistolle Helsinkiin, jotta kaikki kerkeisi paremmin paikalle. Tämän jälkeen tuli soitto Puoli Seitsemän -ohjelmasta, johon he halusivat Tuulin esiintymään. Samalle ilallle. Samalle ajalle jolle oltiin säädetty ne treenit.
Treenit oli ultimatum tärkeät sillä päivät käy vähiin, mutta myös tv-esiintyminen oli super tärkeä. No ei se mitään,  sovittiin että Tuuli on treeneissä hetken ja muut jää treenaa, kun me lähdetään ohjelman kuvauksiin. Kaikki oli ok klo 16 asti kunnes yksi tanssijoista soittaa ettei saa taksia, koska kaikki muutkin tietenkin halusi lumimyrskyn takia tilata sellaisen. Sitä säädettiin hetki ja lopulta Oulunkylästä hälytettiin vanhemmat kuskeiksi.
Loppujen lopuksi päästiin aikataulun mukaisesti Puoli seiskan kuvauksiin ja Tuuli veti siellä Paljon onnea vaan -biisin super hyvin.

Haastattelut ja esiintymiset tulee itse asiassa melko usein tosi lyhyellä varoitusajalla ja siksi pitää olla koko ajan tavoitettavissa. Mulla sattu olemaan koko perjantai aivan täyteen buukattuna palavereista ja siinä sai vähän operoida luovemmalla tavalla, että saatiin kaikki palikat kohilleen. Mutta kaikki loppu hyvin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti