sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Takaisin Lantalla

Meidän kaveri muutti joulukuussa Singaporeen ja ollaan oltu lähinnä skypen välityksellä yhteyksissä. Nyt sattui niin hyvin, että samainen frendi oli kolmen päivän lomalla Railay beachilla. Pakattiin kamppeet ja käytiin kysymässä eri kuljetusvaihtoehdoista. Päädytiin laivaan, jolla köröteltiin pari tuntia. Oli outoa astua kaiken hälinän keskelle tän rauhallisuuden jälkeen. Käytiin alkuun etsimässä meille hotelli ja päädyttiin aika semiheikkoon bungalowiin Railay Eastilta. Se puoli oli kyllä surullinen näky. Ollaan joskus muutamia vuosia sit käyty Railaylla (vai miten tää kirjoitetaan) ja en muistanut että se ihan näin paha oli. No mutta pääasia oli päästä vaihtamaan kuulumisia Stoben ja Petran kanssa. Hotellimetsästyksen jälkeen mentiin illalliselle ja mulla oli joku miljoona kysymystä elämästä Singaporessa :)
Stobe on siellä mainostoimistossa duunissa ni sen takia heillä oli muutto sinne. Kovin hyvin ovat viihtyneet ja meidän seuraava reissu taitaa suunnata kohti Singaporea. Ruoka kuulosti sen verran hyvältä ja halvalta (3 dollaria!) :)
Sieltä on myös iisi matkustaa muihin kohteisiin!
Oltiin Railaylla vaan yksi yö, joka oli muuten mielipuolisen myrskyinen, ja lähettiin aamulla takasin botskilla Lantalle. Ennen laivaan nousua nappasin pari hametta jostain kojusta mukaan ja niistä kerty hintaa yhteensä noin 9€. Vaikka ollaan tehty kaikkea ja syöty hyvin niin pienellä budjetilla ollaan selvitty.
Laivamatka meni lepposasti aurinkoa ottaen. Noissa botskeissa on muuten pikkukiska ja hyvät vessat. Kannattaa siis ehdottomasti vaihdella saaria ja reissailla edullisesti!
Kun päästiin Lantalle niin otettiin vielä muutama tunti aurinkoa ja vuokrattiin illaksi skootteri. Sitten lähetiinkin kattelemaan kaikkia ihania hippivaatekojuja, joita täällä on muutamia.
6 päivää ja sitten lähdetäänkin kotiin. Tuntuu kyllä, että oltais oltu täällä paljon kauemmin kuin viikko :)
Vielä kerkee käydä jollain pikkusaarella ennen paluuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti