torstai 5. huhtikuuta 2012

Kuin viimeistä päivää

Apua, vika päivä täällä ihanuudessa!! Ollaan niin hyvin viihdytty täällä, että menee kyllä ihan top 3 reissuihin tämä retki.
Otettiin pari päivää sitten skootteri alle ja suunnattiin ihan saaren eteläpäätyyn kansallispuistoon. Sisäänpääsy oli satasen (2,5€) per henkilö ja perillä odotti ihanat maisemat ja pieni hiekkaranta. Puistossa oli mahdollista kävellä 2km pituinen vaellusreitti viidakon läpi. Vitsailtiin biitsillä, että mehän ei tonne viidakkoon toiste lähetä (vesiputous reissun jälkeen). No en tiedä mikä auringonpistos meihin iski, kun varmaan puolen tunnin sisään oltiin jo rämpissä siellä viidakossa. Muut olivat tajunneet laittaa kunnon varusteet päälle, mutta me tehtiin varmaan joku uusi aikaennätys kun käytännössä juostiin reitti läpi lipilapeissa. Meillä on ihan kauhee ötökkäkammo ja tolla reitillä ylitettiin kyllä itsemme sillä siellä oli kaikenlaista kaveria reitin varrella.
"Vaelluksen" jälkeen pulahdettiin uimaan, ajettiin safkamaan ja ottamaan aurinkoa toiselle biitsille. Mahtava päivä!

Eilen aloinkin sit jo vähän ajattelemaan työjuttuja ja raapustelin muutamalle artistille markkinointisuunnitelmia. Noissa onkin työsarkaa sillä mulle tais tulla n. 10 artistia promottavaksi, joista suurin osa on täysin uusia. Tiistaina menen sitten ekaan palaveriin käymään julkaisujen aikatauluja läpi ja keskiviikkona onkin sitten eka virallinen työpäivä :)

Mutta nyt vielä vikat tunnit auringottoa ja lämmöstä nauttimista. Huomenna aamulla suunnataan kotiin!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti