lauantai 18. helmikuuta 2012

Bye Bye Oslo

Huippuhauska Oslon retki on takana ja nyt alkaa kaikkien uusien asioiden sulattelu. Tavattiin koko Nordic porukka keskiviikko iltana ja suunnattiin illalliselle, jossa meille esiintyi norjalainen Susanne Sundfor. Susanne on tosi menestynyt artisti Norjassa ja ollaan paljon seurailtu sitä  ja mietitty toimisiko myös Suomessa.
Torstaina oltiin meidän Oslon officella ja tutustuttiin uuteen työkaluun, jolla pystyy seurailemaan artistien radiosoittoa, myyntejä, sosiaalisen median käyttäytymistä etc. Samalla tehtiin myös eri harjotuksia. Oikein hyvä päivä.Päivän päätteksi meille esiintyi tanskalainen Christopher ja Frida. Christopheria ollaankin alettu työstämään Suomessa ja ajatuksena on tuoda kundi muutamalle Suomen visiitille. Esityksien jälkeen alkoi Tacokemut meidän toimistolla ja sinne tuli n.parisataa vierasta, jotka koostuivat artisteista/ keikkajärkkäreistä/ toimittajista etc. Oli ihan huippuilta ja tuli tutustuttua paljon uusiin ihmisiin.
Perjantaina olikin sitten vähän hysteerinen olotila kaikilla kun aloitimme työnteot. Jokainen maa esitteli uutta musiikkia ja etenkin Ruotsista on tulossa todella kovaa materiaalia. Siellä tuo house/dance/pop/hiphop/reggae on niiiin pitkällä. Presentaatioiden jälkeen iTunes tuli esittelemään muutamia uusia juttuja, joita voidaan käyttää artistien promoamisessa. Siellä oli todellä hyödyllisiä työkaluja joita olemmekin jo odotelleet. Osa jäi vielä lauantaiksi, mutta meidän poppoo suuntasi eilisen päätteksi kentälle ja kohti Suomea.

Päivä sisälsi myös hyvän uutisen Suomesta; Elokuun Soutaa huopaa -sinkku nousi iTunesin ykköseksi. Juhlistimme sitä sushin merkeissä lentokentällä :)

Christpher esitti meille neljä biisiä,wow miten lahjakas kaveri!

Tanskan Jan-Erik piti presentaatiota

Siellä se on ykkösenä, Elokuu!


Ruotsin NinaKoko meidän poppoo kuuntele live-esityksiä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti