torstai 26. tammikuuta 2012

Muuttopäivä

Tästä tulikin etäpäivä sillä meillä on muutto tänään uuteen toimistoon. Osoite ja kerros pysyy samana, joten mistään dramaattisesta ei ole kyse. Tilat on vaan hieman pienemmät ja tietenkin hienommat :) Nyt sitten jännätään tuleeko kaikki huonekalut tänään vai istutaanko huomenna läppärit kädessä lattialla.
Oli muuten aikamoinen duuni pakata koko toimisto laatikoihin sillä kultalevyjä oli pelkästään joku miljoona. Nyt sit ihmetellään mihin kaikkialle niitä saa laitettua. Ja paria muuta tavaraa. Ehkä toi muuttokuorma on purettu kesään mennessä. Itsehän löysin markkoja laatikoistani...
Mun ykköstoive uusien tilojen suhteen on toimivat laitteet neukkarissa. Tyhmänä ja ajattelemattomana pidin vielä eilen kaaoksen keskellä presiksen yhdelle median edustajalle ja se oli aivan järkyttävää myötähäpeää. Eka en saanut ääntä kuulumaan (kuitenkin musavideoo ois kiva kattoo äänien kanssa), sitten läppäriä ei saanut yhdistettyä koneeseen ja nettikin katkeili. Juuh morjens. Eli jos tosta lähettäis, että levy-yhtiössä vois kuunnella musaa kunnon laitteista ja ihan katsoa niitä videoita äänen kera :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti