perjantai 20. tammikuuta 2012

Emeli Sandé - Daddy

Tää kuukaudelta tuntunut ja ennakkoon jännittänyt viikko alkaa lähenee loppuaan. Mutta siis miten hieno viikko on ollut!!!
Haloo Helsinki! oli ehdolla tän päiväsessä Emma Gaalassa peräti kolmessa kategoriassa, Elokuun Soutaa huopaa -sinkku lähti leviämään raketin lailla radioaalloilla ja Emeli Sandé veti järisyttävän upeesti Daddy-biisin Emma Gaalassa. Ja siis heti ton vedon jälkeen kyseinen biisi nousi iTunesin sijalle 2# ja albumi ennakkotilattiin sijalle 8#!!! Ihan kreisii ja niin siistii. Huomenna alotetaan Emelin kanssa haastikset ysiltä ja tehdään tiukka kolmetuntinen hommia ja illalla suuntaan Haloo Helsingin Tavastian keikalle kultalevyjen jakotilaisuuteen. Ens viikolla sitten odottaakin lumikinoksen kokoset hommat Elokuun kanssa sillä sinkun myötä on tullut paaaljoon kyselyjä. Voisiko aina mennä näin putkeen? Vaikka kaksi viikkoa esim?

1 kommentti:

  1. Tulin taas häiritsemään, kiitos edellisestä vastauksesta :) Mut mulla olis muutama kysymys liittyen opinnäytetyöhön mitä teen. Onko sulla joku sähköposti mihin voin lähettää? En löytänyt täältä ainakaan mistään, mut voi olla, että pitää vaan ottaa silmät käteen... :) Tai jos et halua tässä sitä julkaista, niin jos voisit laittaa tähän vaikka sähköpostia: bamse848@hotmail.com KIITOS! :)

    VastaaPoista