perjantai 30. joulukuuta 2011

Mitä 2012 tuo tullessaan?

Ollaan juteltu Ninnin kanssa täällä reissussa kaikesta maan ja taivaan väliltä. Aiheina on ollut mm. kulunut vuosi, perhesuhteet ja duuni. Viimeisestä tosin ollaan tajuttu olla puhumatta melko vähän. Tosin se on aihe, jota  olen miettinyt paljonkin sillä meidän firma on myyty toiselle levy-yhtiölle.

Kaupat on tehty, mutta se on nyt tutkittavana kilpailuviranomaisilla. Vielä ensi vuosi  saattaa mennä aika pitkälle ihan niin kuin se on mennyt tähänkin asti, mutta kun päätös tulee niin sitten on muutosten aika. Myynnin myötä on luonnollisesti tullut mietittyä omaa duunipaikkaa ja että onko sellaista ylipäätänsä enää vuoden päästä. Mutta eniten on käynyt läpi sitä tosiasiaa, että meidän "poppoota" ei kenties ole enää ikinä. Se on ollut tässä ehkä kaikkein rankinta ja harmillisinta sillä kulunut vuosi on ollut todella mahtava; on ollut paljon naurua ja onnistumisia ja  toki myös surua, joka tosin on taas lähentänyt meitä.  Meistä monet ovat olleet tässä samassa firmassa jo useita useita vuosia (itse 8 v), joten voi puhua ja jonkinasteisesta toisesta kodista ja perheestä.

Samaan aikaan pitäisi ajatella, että tämä on uuden alku, jota se onkin. Jotenkin se on vaan tuntunut vielä liian kaukaiselta ajatukselta. Tälläiselle "melko" malttamattomalle ihmisellä tämä aika on taas toisaalta opettanut paljon sillä tämä on asia (kaupat), jolle minä en voi tehdä mitään. On vaan odotettava mitä uutisia saamme kenties jo tämän vuoden aikana.

Mutta masentelemaan tässä ei jäädä vaan täydellä höyryllä mennään heti ensi vuoden alusta. On tulossa niin paljon kaikkia mahtavia julkaisuja ja uutta musaa, että on kiva palata lomalta duuniin ensi viikolla. Annetaan vuoden näyttää mitä se tuo tullessaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti