torstai 22. joulukuuta 2011

Kultajuhlat

Tällä viikolla saatiin mahtava uutinen, kun myyntitiimi ilmoitti Haloo Helsingin levyn myyneen kultaa!! Tätä on odotettu kuin kuuta nousevaa ja maltilla se saavutettiin. Ollaan painettu bändin kanssa tosi paljon duunia koko kulunut vuosi ja työt jatkuu vielä pitkälle ensi vuoteen. HH:laiset pääseekin nyt ansaitulle muutaman viikon lomalle. 19.1. alkaakin sitten taas treenit ja 20.1 on esiintyminen Emma-gaalassa ja lauantaina 21.1 Tavastialla keikka. Eli täyshöyry päälle heti loman jälkeen :)

Kaksi miljoonaa striimausta Spotifyssa, 11 radiohittiä, 200 keikkaa, kaksi kultalevyä, yli kaksi miljoonaa Youtube katselukertaa, kesän isoin hitti = Haloo Helsinki!


2 kommenttia:

  1. Sulla on kyllä kiva blogi, ja ihana ala, oon kade! :)

    Mitä alaa kannattaisi opiskella, jotta pääsisi noihin hommiin? Tai siis että mitä teidän nykyiset työharjoittelijat esimerkiksi opiskelee.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Karoliina! Tällä viikolla juuri haastattelin työharjoittelijakandidaatteja ja he olivat ammattikorkeakouluista, ammattikouluista ja opistoista. Eli hyvin erilaisia kouluja. Markkinoinnin ja kulttuurituottamisen opiskelut ovat olleet useilla taustana. Mutta tärkeintä on hyvä asenne, pitkä harjoitteluaika (4 kk->)ja halu työskennellä musa-alalla. Juuri on alkamassa koulu, jonka olen itse käynyt: http://www.mol.fi/koulutukset/browseCourses.html?locale=fi_FI&searchType=direct&courseId=637102&sortBy=profession&professionId=07&pageIndex=0

    VastaaPoista