tiistai 16. elokuuta 2011

Keikkoja

Kanye Westin Flown keikka oli paljon upeampi kuin mitä olisin voinu kuvitellakkaan. Hittejä pukkasi toisen perään, lavastus oli upee ja tanssijat taitavia. Festarikeikoilla (tai keikoilla ylipäätänsä) on tärkeetä se, että mistä katsot keikan. Kannattaa aina valita mielellään paikka miksauspöydän edestä. Sillon soundit ovat kohdillaan ja näkymä yleensä paras. Mitä edemmäs pääset sitä parempi on tunnelma, sillä siellä on tosifanit. Sinne mekin ängettiin. Kanye heitti biisejä vuosien varrelta ja lorautti kyyneleetkin väliin. Dramaattiselta ihmiseltä ihan odotettavaa :) Keikka kesti muutaman tunnin ja sen jälkeen oli kyllä sanaton olo.
Eilen aamulla oli hieman epätodellinen olo, kun muutaman tunnin yöunien jälkeen juoksin tapaamisiin. Iltapäivällä lähdin On The Beach -tapahtumaan tapaamaan Tinie Tempahia ja tekemään haastatteluja tunniksi. Tinie oli oikein mukavalla tuulella ja koko porukka oli innoissaan keikasta. Mulla ei oikein ollut mitään odotuksia keikan suhteen sillä se tuli niin nopee Flown perään. Tinie otti kuitenkin koko yleisön ekasta sekunnista haltuun ja veti super energisen keikan. Jäi todella hyvä fiilis kaikesta.
Jäin odottelemaan myös Rihannan keikkaa mikä oli virhe, sillä esitys oli valitettavasti hyvin epävireistä ja kylmää. Joo hittejä löytyy, mutta Rihanna jäi kovin etäiseksi.

  
Hmm, mitenköhän tän kuvan saisi tohon keskelle :)
Tinie Tempah villitsi yleisön



Annettiin Tinielle myös kultalevyn, josta oli kovin otettu!

Yleisöä oli ja paljon



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti