perjantai 4. maaliskuuta 2011

Tänään keikalle

Olo oli tänään sen verran parempi, että päätin mennä töihin. Mun työsähköpostin koko oli ylittynyt reilusti ja sieltä katosi 90% sisällöstä. Jostain syystä tänä aamuna pääsin niihin hetkellisesti käsiksi ja sain pelastettua suurimman osan talteen. Siellä olisi mennyt kaikki 30 Seconds To Mars, The 69 Eyes, Irina, Katy Perry, Lily Allen etc infot taivaan tuuliin. Nythän juuri tarviin kaikkee 30 Sekkasiin liittyvää, kun toi Tallinnan keikka julkaistiin ja tänään Saksaan lähti Katy Perry -kisan voittaja, johon mun  tietenkin piti saada yhteys,  mutta voittajan infot oli siellä kansiossa... Mutta onneksi sain noi tiedot tosiaan osittain talteen ja siivosin inboxia erittäin reilulla kädellä. Sähköpostin siivoosimeen meninkin pari tuntia ja sitten tsekattiin myyntiosaston kanssa uutuusjulkaisut ja käytiin läpi Haloo Helsingin levyn myyntitilanne.
Iloinen yllätys oli se, että tänään myyntiin tulleen 30 Seconds To Marsin Tallinnan keikan matkapaketit myytiin loppuun ja tilalle saatiin onneksi lisää paketteja. Konsertin järjestää suomalainen keikkajärkkäri RL Entertainment,  joten käytännönhommat hoidetaan täällä päässä ja koska meillä ei ole Virossa omaa toimistoa niin mä hoidan sitten kaikki haastattelut, kuvasuluvat etc myös täältä ja sitten keikkapäivänä paikan päällä.Toi keikka on muuten yhtyeen suurin Pohjois-Euroopan konsertti mitä ne on tehny.
Tänään sukellankin sitten vähän eri tunnelmiin, kun meen katsomaan The Arkin jäähyväiskeikkaa Tavastialle. Yhtye siis lopettaa musiikkiuransa ja tänä iltana on kuulemma luvassa erilainen show kuin eilen. Näin Arkin viimeksi Euroviisujen aikaan Kaivohuoneella ja siellä oli ihan sairaan hyvä meno.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti