perjantai 1. lokakuuta 2010

Haastattelusta toiseen

Tänä aamuna herätyskello soi kuudelta (tuskaa), koska tiedossa oli Irinan haastattelu Ylen Aamu-tv:ssä ja olimme sopineet treffit seitsemäksi Pasilaan. Tosin en voi valittaa, koska Irina joutui heräämään paljon aikaisemmin pitkän välimatkan takia. Aikaisissa tv-haastatteluissa on muuten aina erilainen tunnelma kuin muissa haastatteluissa sillä niissä on jotenkin rauhallinen ja levollinen fiilis. Johtunee juuri kellonajasta.
Onneksi aamu alkoi iisillä fiiliksellä sillä Aamu-tv:n haastattelusta Irina riensi Radio Suomen Yövieras-haastatteluun, sieltä Seura-lehden kuvauksiin ja haastatteluun ja lopuksi Haikon Kartanoon Elixirin kuvauksiin. Irinan päivät ovat olleet viime aikoina pitkiä sillä olemme sopineet, että järjestämme mahdollisimman monta haastattelua samoille päiville. Minä yritän parhaani mukaan seurata ettei homma mene liian heviksi sillä kohta päälle tulee vielä keikat.
Kun Irina jatkoi kohti muita haastatteluja minä ajoin toimistolle nauttimaan aamupalaa ja valmistautumaan kahden tunnin puhelinkonferenssiin.

Kannattaa muuten katsoa tämä linkki Irinan YleX Studio B Live -vedosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti