tiistai 23. huhtikuuta 2013

Levikset repee

Törkeä radiohiljaisuus ollut blogissa, pahoittelut siitä! Olen juossut henkeni edestä pitkin ja poikin kyliä promohommissa.

Olen paljon aktiivisempi Instagramissa, jonne päivittelen paljon duuniin liittyviä kuvia. Mut löytää nimellä: inkalaitinen
Tulkaa seurailemaan sinne!

Aika paljon on lähtenyt uusia kappaleita radioille ja muille medioille jakoon. Sannin Prinsessoja ja Astronautteja -biisin tänne postasinkin. Samoin kuin Tuomas Kauhasen Enkeli feat. Väinöväinö -biisin. Kummallakin menee super upeesti ja oottekin saattanut kuulla niitä radiokanavilta. 

Nyt oon työstänyt Sini Sabotagen Levikset repee -sinkkua, jossa on mukana JVG:n VilleGalle. Huh mikä hitti on käsissä. Biisi nousi heti julkaisupäivänä iTunesin kolmoseksi ja media on käynyt Sinistä kuumana. Haastatteluja pukkaa ja Levikset repee on parhaillaan YleX:llä viikon tehobiisinä. Oon siitä erityisen onnellinen!

Toinen ajankohtainen artisti on Mäk Gälis, jonka debyyttialbumi Lähi-öissä julkaistaan 26.4. Mäk on kerännyt miljoonia katselukertoja YouTubessa ja kiertää JVG:n keikoilla mukana. 

Sekä Sini Sabotage että Mäk Gälis on JVG:n perustaman PME Records -levy-yhtiön sainauksia ja kundeilla on kyllä vahva lähtö lafkalle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti