sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Hello home

Viikonloppu meni tosiaan Tampereella musatapahtumassa, jossa oli tarkoitus olla sunnuntaihin saakka. Tän tyypin mopo kuitenkin hyyty jo lauantaina ja lähdinkin ajamaan heti gaalan jälkeen kotiin. Reissu (sekä Norjan, että Tampereen) oli kyllä hauska ja tuli tavattua paljon tuttuja, mutta aikanen herääminen Trondheimissa painoi ja paljon. Sain onneksi ajoseuraa TRE-HKI välille ja matka meni hujauksessa. Ja miten ihana oli herätä tänään kotoota omasta sängystä!! Univelkaa oli ilmeisesti sillä heräilin tänään vasta puol yhen aikaa. Joo tiedän, säälittävää että yksi huonosti nukuttu yö painaa koko viikonlopun.
Tänään heti herättyämme suunnattiin kämppiksen kanssa Muoti & Kaunes -messuille, jossa vierähti kolme tuntia. Super foodeja tuli osteltua ja hieronnassa istuttua. Siellä oli kyllä hyviä alennuksia, mutta tajusin onneksi olla ostamatta taas uusia rasvapurnukoita. Messujen jälkeen mentiin kämppiksen vanhemmille syömään. Ihan perfect päivä.
Ensi viikolla meen mm. pitämään luentoa digitaalisesta promosta, Haloo Helsingin kanssa Lastenklinikalle tapaamaan potilaita ja saman kokoonpanon kanssa Musamessuille jakamaan nimmareita perjantaina.

Tässä muuten mielestäni vuoden eka joulubiisi. Suhteellisen ajoissa tuli..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti