keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Tytöt tykkää!

Mun ensimmäinen promottava bändi oli Popstars-ohjelmasta tuttu Jane-yhtye. Jouduin aikamoiseen kouluun heti siltä istumalta ja siihen kyllä liittyy paljon muistoja. Tehtiin iso määrä haastatteluja, juostiin paikasta toiseen ja opittiin kaikkea uutta.
Muutaman vuoden tauon jälkeen tehtiin Jane-yhtyeen Tea Hiillosteen kanssa töitä taas yhdessä. Tea julkaisi kuuluisan Tytöt tykkää -biisin ja mun yksi hienoimmista hetkistä oli, kun Tea ja Jarkko (biisin säveltäjä ja tuottaja) kävi tanssijoiden kera esittämässä kyseisen biisin Elämä Lapselle -konsertissa. Sitä huudon määrä en unohda koskaan ja olen ollut kuitenkin kyseisessä konsertissa varmaankin kuusi kertaa putkeen. Kaikkien kädet tärisi jännityksestä ja biisiä ei meinannut kuulla lavalle sillä yleisö oli niin riemuissaan. Hieno hetki!
Kaiken kaikkiaan Tean Tytöt tykkää -levy meni ihan mielettömän hyvin. Levy ylitti kultarajan ja Tytöt tykkää valittiin Vuoden 2007 kesähitiksi ja sitä myytiin 30 000 kappaletta eli viisinkertaista kultaa.
Tämä kaikki tuli mieleen sillä perjantaina käytiin Tean ja Jarkon kanssa katsomassa 80 nuoren tekemä Katuelämää-musikaali, jossa kuultiin yhtenä biisinä myös Tytöt tykkää. Musikaalissa esiintyneet nuoret olivat kovin iloisia nähdessää Tean katsomossa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti