torstai 9. joulukuuta 2010

Kuvien valkkausta

Olen plärännyt Haloo Helsinki! -yhtyeen uusia promokuvia läpi ja valkannut sieltä sopivia vaihtoehtoja. Oli hauska huomata kuinka paljon yhtye on kasvanut ja samalla myös kehittynyt poseeraamisen suhteen. Sopivia kuvia olisi ollut vaikka kuinka paljon, joten kymmenen kuvan valinta oli ehkä jopa vähän vaikeeta. Poikkeuksellista on, että yhtyeen kaikki neljä jäsentä osaavat toimia kameran edessä.
On myös ollut niitä tilanteita, kun artistien/bändien kuvaukset eivät ole sujuneet alkuunkaan. Sitten mennään vaan muutamalla kuvalla tai otetaan kokonaan uudet kuvat. Näitä tapauksia ei onneksi ole usein. Varsinkin uusille artisteille kehotan, että he treenaavat poseeraamista ennen kuvauksia. Näin saatamme välttää "jäätymiset" kuvaustilanteessa.
Ulkomaisten artistien kuvat meille toimitetaan valmiiksi ja sieltä valkataan kuvat tiedotteisiin ja varataan lehdille exclukuvia julisteisiin ja tuleviin juttuihin. Yleensä kuvia tippuu tasaiseen tahtiin lisää, jotta koko ajan ei ole käytössä samat kuvat. Tällä hetkellä kaipaisin lisää kuvia Katy Perrystä sillä lähes jokainen teinilehti on kysynyt niiden perään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti