sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Instagram

Olen vähän aktiivisempi Instagramissa, jonne päivittelen mm. duunikuvia.
Löytyy nimellä inkalaitinen




Aikataulutusta

Viime kirjoituksen jälkeen on tapahtunut niin paljon, että en edes muista mitä kaikkea :) Kuvasin viime viikolla videoklipin, jossa sepostin teille viikon kuulumiset. Lataan sen heti blogiin, kun saan sen kännykästä jotenkin koneelle. Just nyt ei aivokapasiteetti riitä ratkomaan kyseistä mysteeriä :)

Ensi viikon duunit niputetaan neljään päivään ja siitä tulee mielenkiintoinen palapeli. Nyt jo alkaa olla päivät aivan tukossa ja to do -lista sen kuin kasvaa. Mulla on lähdössä noin neljä uutta sinkkua radioille ja niiden tiimoilta pitää tehdä paljon valmisteluja. Täytyy kirjottaa tiedotteita, järkkää promokuvaukset, videokuvaukset, sopia ensinäyttöjä ja soittoja etc. Osa on jo hyvin hallussa, mutta muutamalle pitää vielä tehdä kaikki edellä mainitut.

Ensi viikolla kuvataan ainakin yksi video ja toivottavasti saadaan yhden toisen videon finaaliversio. Sen  leikkauskesto on ollut pitkä ku nälkävuosi. Normaalisti ei voida mitenkään odottaa viikkotolkulla lopullista versiota, mutta onneksi oltiin ajoissa liikenteessä tällä kertaa.

Torstai-iltapäivästä vaihdan lomatunnelmaan ja jätän kaikki duuniasiat officelle...no yritän ainakin. Näen kavereita ja perhettä eli vietän laatuaikaa :) Huomasin myös, että tuttu tanssiope tulee Suomeen pääsiäiseksi ja pitää neljän päivän intensiivitanssikurssin. Miten täydellistä!


torstai 7. maaliskuuta 2013

Beibi oon onnellinen

Tänään lähti radiosoittoon J. Karjalaisen uusi single Meripihkahuone. Tilanne oli hieno sillä edellinen single Mennyt mies on edelleen Suomen neljänneksi soitetuin radiobiisi ja se löytyy myös iTunesin kärkisijoilta.
Oli mahtava aamu, kun biisi lähti leviämään sosiaalisessa mediassa ja aurinko porotti taivaalta. Kevät tulee J.Karjalaisen myötä :)

Työpiste on vallattu Jiin tauluilla, paidoilla, levyillä, vinyyleillä, julisteilla etc :)





"Beibi ollaan täydellisii
täydellisii itikoita
meripihkapalasessa
silmänräpäys ikuisuutta kanssas sun
beibi oon onnellinen"

sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Viikko kuvina

Tää tyttö on aivan naatti kuluneesta viikosta. Nyt, kun on aikaa ajatella niin johan tässä olikin kaikenlaista :)

Alkuviikosta käytiin J. Karjalaisen kanssa Tampereella pitämässä albumin kuuntelusessio ja tehtiin siinä liuta haastattelujakin. Oli kiva aurinkoinen päivä ja artisti sai levystä loistavan vastaanoton.
Torstaina käytiin Jiin kanssa Emma Gaalan treeneissä ja tehtiin siinäkin samalla haastatteluja ja perjantaina olikin sitten itse esiintyminen. Yleisö otti Jukan paluun seisoen vastaan ja siinä ihan liikuttui, kun katseli ympärille kuinka kaikki oli haltioissaan esiintymisestä.

Muuten tällä viikolla ollaan JVG:n kanssa käyty tämän vuoden aikatauluja läpi ja ehkä jengi pääsee lähitulevaisuudessa jo kuulemaan uutta musaa. Perjantaina kuvattiin kundien kanssa dokkaria ja perjantaina jännitettiin Emma Gaalassa tuleeko vuoden biisi -palkinto. Tällä kertaa palkintoa ei tullut, mutta ilta oli hauska.
Lauantaina juhlat jatkuivat Vallillan teollisuusalueella, jonne kundit olivat järkänneet loistavat kemut. Loistavaa musiikkia ja paljon juhlatuulella olevia ihmisiä.

Huomenna on tiedossa radiorundi, jossa esittelen J. Karjalaisen uuden sinkun. Tärkeä päivä :) Muuten ensi viikon agendalla on pari musavideoo joiden leikkaus täytyy tsekkaa sekä presentaatioita.

J.Karjalainen Emma Gaalassa

Ville Adidaksella

Emma etkot meidän toimistolla Bongaa Kuningasidea

Lauantain juhliin oli tunkua

Dokkarihommia JVG:n kanssa

Jiin kanssa Emma Gaala treeneissä